Makluman: 1/2010

Sebarang maklumat yang ingin disiarkan sila
hubungi email: spu.blogger@gmail.com serta memaklumkan juga di ruangan komen.
Sunday, December 21, 2008

RAFIDAH ATAU SHAHRIZAT

Bersama kita demi Wanita
'Mana kutahu begini akhirnya' - cukuplah Kak Pidah, teruk sgt nampaknya tu.Pemerhati politik sekitar Jerantut tertanya-tanya dimana sebenarnya arah sokongan Ketua Wanita UMNO Bahagian Jerantut, Norhelan Mahamud dalam pemilihan pucuk pimpinan wanita pada mac kelak. Ini kerana keadaannya semakin mengelirukan kerana pada peringkat awal dulu KW (Kak Wok (kelabu) - nama panggilan Norhelan) dilihat sebagai cenderung menyokong TS Rafidah, namun kerana pengaruh sebahagian Jawatankuasa kelihatan sokongannya telah berubah arah kepada DS Shahrizat.

Jika benarlah demikian, maka benarlah bahawa KW masih dibawah cengkaman bekas ketua wanita bahagian yang lalu Dato' Hajjah Nazilah. Umum sudah mengetahui bahawa Hajah Nazilah adalah penyokong kuat DS Shahrizat.

Atau mungkinkah KW masih dalam pertimbangan terakhir kemanakah sokongan akan diberikan. Mungkin juga hubungan dengan wanita negeri yang kurang baik membuatkan beliau ingin mengubah arah dengha memberikan sokongan kepada DS Shahrizat. Mungkin juga ini sekadar mengambil hati penyokong Dato' Hajah Nazilah.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Referrer

Ruang iklan untuk disewa

Ruang iklan untuk disewa
SILA KLIK UNTUK KE IKLAN