Makluman: 1/2010

Sebarang maklumat yang ingin disiarkan sila
hubungi email: spu.blogger@gmail.com serta memaklumkan juga di ruangan komen.
Tuesday, February 15, 2011

Selamat Menyambut Maulidul Rasul.

Gambar hiasan: Tabung Memali, Mat Sabu sudah sapu ? Hehe! Penyokong Pas harus tau juga perilaku pemimpin mereka yang bukannya maksum itu‎​ســمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْم

آللّهُمَ صَلّیۓِ ۈسَلّمْ عَلۓِ سَيّدنَآ مُحَمّدْ وَ عَلۓِ آلِ سَيّدنَآ مُحَمَّدٍ

آللّهُمَ صَلّیۓِ ۈسَلّمْ عَلۓِ سَيّدنَآ مُحَمّدْ
آللّهُمَ صَلّیۓِ ۈسَلّمْ عَلۓِ سَيّدنَآ مُحَمّدْ
آللّهُمَ صَلّیۓِ ۈسَلّمْ عَلۓِ سَيّدنَآ مُحَمّدْ
آللّهُمَ صَلّیۓِ ۈسَلّمْ عَلۓِ سَيّدنَآ مُحَمّدْ
آللّهُمَ صَلّیۓِ ۈسَلّمْ عَلۓِ سَيّدنَآ مُحَمّدْ
آللّهُمَ صَلّیۓِ ۈسَلّمْ عَلۓِ سَيّدنَآ مُحَمّدْ


Salam dan Selamat menyambut Maulidul Rasul.

---------------------------------------

Ramai pembaca SPU menyuarakan kegelisahan apabila SPU sudah jarang-jarang  kadang-kadang saja menulis. Segalanya adalah kerana kesibukan tugas yang dan bebanan terpaksa ditanggung akhir-akhir ini. Selain itu, fasa pertama tugas sudah dianggap selesai.

SPU dibina dengan tujuan bagi memperbetulkan apa yang selama ini dianggap kesalahan yang dilakukan didalam UMNO. Membuat teguran-teguran supaya pemimpin tertentu menyedari kesilapanya dan seterusnya mengubahnya. Kita bukan memusihi UMNO tetapi pemimpin dan orang-orang tertentu yang terpilih dengan cara yang salah seterusnya melakukan kesalahan demi kepentingan dirinya sendiri.

Nama-nama mereka yang layak dicalonkan sudahpun ada ditangan PM, demikian juga nama-nama yang tidak layak dicalonkan serta digugurkan juga sudah ada pada PM. Alhamdulillah, suara SPU selama ini turut didengari oleh pemimpin atasan dalam memembuat keputusan mengenai calon-calon PRU akan datang. uRag dRrulug juga banyak membantu serta blog-blog Jerantut lain yang menyuarakannya selama ini.

Fasa kedua adalah membantu calon-calon yang dipersetujui oleh PM untuk memenangi PRU akan datang. Pada mereka yang tidak lagi terpilih, jangan biarkan mereka melakukan 'cas keting'. Jika ada tanda-tanda mereka melakukan itu, protokol 3.4 akan berbuat sesuatu. Kita lebih sayangkan agama dan bangsa kita melebihi mana-mana individu. Kita sayangkan parti kita UMNO melebihi mana-mana pemimpin kita sendiri.

Sehingga itu, kita mesti bersama membantu memenangkan calon BN kita di PRK DUN Kerdau tidak lama lagi, kemungkinan besar bersamaan tarikh PRK Merlimau.

Selepas PRU13, sekitar Jun nanti, SPU @ Sara Pudin Usin akan bersara, hehe! Aku bebas..aku bebas....1 comment:

Fakeh said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Referrer

Ruang iklan untuk disewa

Ruang iklan untuk disewa
SILA KLIK UNTUK KE IKLAN