Makluman: 1/2010

Sebarang maklumat yang ingin disiarkan sila
hubungi email: spu.blogger@gmail.com serta memaklumkan juga di ruangan komen.
Thursday, May 8, 2008

Komen Bloggers Di Laman Blog www.chedet.com

noor faiza said...

Salam Tun,

Dari blog ranting by mm saya dapat tahu bahawa ada ahli keluarga Tun yang sedang sakit. Jadi, itu menjawab persoalan ke mana perginya Tun sehari dua ini.

Tun, saya nak tanya satu soalan. Susah sangatkah untuk melepaskan jawatan sebagai presiden UMNO dan perdana menteri Malaysia?. Dari pemerhatian saya dari episod Tun meletak jawatan dahulu, nampaknya Tun begitu sedih tetapi tenang. Tetapi tetap juga meletak jawatan walau parti dan rakyat masih memerlukan Tun.

Kelemahan pentadbiran negara hasil dari kurangnya majoriti 2/3 amat meresahkan rakyat. Lihat sahaja adegan yang tidak sanggup kita lihat dalam sidang dewan rakyat. Begitu juga kesombongan hingga sampai tahap derhaka Karpal Singh terhadap Sultan Perak. Seorang blogger pernah mengatakan bahawa alam juga tidak serasi dengan pentadbiran negara kerana sering sahaja terjadi bencana seperti yang terbaru air laut melimpah masuk ke dalam bandar dan pekan di Utara tanahair.

Kelemahan negara yang sering di himpit dengan ugutan dan desakan dari pelbagai pihak ini berpunca dari seorang manusia sahaja iaitu Perdana Menteri iaitu Pak Lah. Inilah sebenar-benarnya setitik nila dalam susu sebelanga.

Kesimpulannya ialah Pak Lah harus meletak jawatan atau rakyat akan menunjukkan jalan keluar baginya di PAU Disember ini. Insyalah

Petikan: Blog Tun Dr. Mahathir

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Referrer

Ruang iklan untuk disewa

Ruang iklan untuk disewa
SILA KLIK UNTUK KE IKLAN